betingelser & fortrolighedspolitik - specialday online [DA]

Velkommen til my.specialday.dk (samlet benævnt "Tjenesten"), en hjemmeside og tjeneste for Specialday Aps ("Specialday" "Specialday Online", "vi" eller "os"). Ved at tilgå eller bruge Specialdays tjeneste, betyder det at du har læst, forstået og accepteret at være bundet af disse vilkår og til indsamling og brug af dine oplysninger som angivet i Specialdays fortrolighedspolitik. Disse vilkår gælder for alle besøgende, brugere og andre, der tilgår tjenesten fra Specialday Online.
 
returneringer
 
Specialday Online skaber produkter, der er specialdesignet af dig. På grund af disse produkters tilpassede indhold er vi ikke i stand til at refundere din ordre for kundeskabte fejl, herunder men ikke begrænset til:
 
Stavefejl
 
Dårlig billedkvalitet eller lav opløsning af originalfil
 
Layoutfejl og manglende eller dublerede billeder
 
Tomme sider eller fejl i produktdesign
 
Produktvalgsfejl (dvs. layout eller omslagsvalg)
 
Farveforskelle mellem din hjemmecomputer og vores printsystem
 
Vi kan ikke yde refusion eller ombytning på grund af skader forårsaget af kundehåndtering, opbevaring, behandling eller for nogen af ​​ovenstående fejl.
 
betalinger
 
Vi accepterer Visa, Eurocard, Mastercard og American Express. Det fulde beløb trækkes fra din konto, når varerne afsendes. Alle priser er inkl. moms. Fragt er gratis ved køb over 500 kr i Danmark.
 
Ordrer til lande uden for EU kan være underlagt moms, importafgifter og/eller afgifter, som opkræves, når din pakke når dit land. Specialday sender din pakke i henhold til Incoterm Delivered Duty Unpaid (DDU), hvilket betyder, at vi ikke opkræver moms, told og/eller afgifter på ordrer til lande uden for EU, og vi kan ikke forudsige, hvad dine særlige gebyrer kan være. Hvis du pådrager dig sådanne ekstra gebyrer, skal de gengives, for at din pakke kan fortoldes. Kontakt venligst dit lokale toldkontor for mere information.
 
klager
 
Vi producerer dine personlige sider med den største omhu, men hvis din ordre ikke ankommer i perfekt stand, bedes du venligst sende en e-mail til os inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre, så vi kan rette fejlen.
 
I din e-mail bedes du inkludere:
 
Dit ordrenummer
 
En beskrivelse af skaden
 
Billeder af det beskadigede produkt og emballage
 
Garantien dækker ikke, når der opstår fejl, skader eller slitage på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller generel slitage. Vi refunderer rimelige forsendelsesomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af en klage, når reklamationen er berettiget. I tilfælde af reklamation, mangler eller manglende levering bedes du kontakte kundeservice på
 
hello@specialday.dk
 
klager skal sendes til:
 
specialdag / garage nr. 8 / skovvej 8c / 2930 klamenborg / danmark / / mrk. klage
 
Som forbruger kan du kræve en ny vare afsendt som erstatning for reklamationen. Dette forudsætter, at reklamationen er berettiget, og at ombytningen ikke medfører urimelige omkostninger for Specialday.
 
farver
 
Vi kan ikke garantere, at de farver, du ser på din skærm, matcher farverne på vores produkter med et 100% match. Dette afhænger af farveopsætningen på din computer, samt din skærmopløsning.
 
fortrolighedspolitik

Læs venligst vores fortrolighedspolitik for at lære mere om, hvordan vi indsamler, bruger og sikrer dine personlige oplysninger.
 
Specialday Aps ("Specialday" "Specialday Online", "vi", "vores" eller "os") er forpligtet til at behandle fortrolighedspolitik og ønsker, at du er bekendt med, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver dine personlige oplysninger. Denne fortrolighedspolitik beskriver vores praksis i forbindelse med personoplysninger, som vi indsamler gennem din brug af tjenesten på my.specialday.dk (samlet kaldet "Tjenesten") "Du" eller "din" henviser til vores kunder eller andre besøgende som gør brug af vores tjenester. Ved at give os personlige oplysninger, anerkender du, at du forstår og accepterer denne fortrolighedspolitik.

 
personlige oplysninger, vi kan indsamle:
 
- Kontaktoplysninger, såsom: navn, postadresse (inklusive fakturerings- og forsendelsesadresser), telefonnummer og e-mailadresse.
 
- Elektroniske oplysninger, såsom: IP-adresse, cookie-id, hardware-id for den enhed, du brugte til at få adgang til tjenesterne, mobilidentifikatorer, browser- og enhedsoplysninger.

- Billeder, såsom: billeder du uploader eller på anden måde giver os i forbindelse med din brug af tjenesterne.
 
- Andre identifikationsoplysninger, du frivilligt afgiver i forbindelse med din brug af tjenesterne.
 
- Kommercielle oplysninger, såsom: købshistorik og interesse i Tjenesten.
 
hvordan vi kan bruge dine personlige oplysninger
 
- For at besvare dine henvendelser.
 
- For at sende service-e-mails og administrative oplysninger til dig, for eksempel oplysninger om Tjenesten og ændringer af vores vilkår, betingelser og politikker.
 
- For at fuldføre og opfylde dine ordrer, for eksempel at behandle dine betalinger, levere din ordre til dig, kommunikere med dig vedrørende din ordre og give dig relateret kundeservice og support.
 
- At betjene, vedligeholde, sikre og beskytte vores Tjeneste.
 
Specialday opbevarer alle oplysninger indhentet om Brugeren i forbindelse med dennes registrering som bruger (for- og efternavn, e-mailadresse), samt data gemt på Specialdays webserver til brug på vores Tjeneste. Yderligere brug og behandling af disse data kræver kundens udtrykkelige samtykke.
 
Du kan til enhver tid anmode Specialday om at informere dig om, hvilke specifikke oplysninger vi har registreret om dig. Du har ret til at gøre indsigelse mod indsamling og behandling af dine personoplysninger eller til at få dem slettet eller rettet, hvis det er nødvendigt.